Social media voor schoonheidssalons

 

 

 

Social media voor schoonheidssalons

Je hebt een Facebookpagina en/of instagram account voor je schoonheidssalon en je gebruikt social media om in contact te komen en blijven met jouw doelgroep. Het posten van nieuwe berichten is alleen best tijdrovend en lastig. Waar vind je deze week weer de inspiratie, inhoud en afbeeldingen vandaan? Dus post je maar niet, of met grote tussenpozen.

Of zit je vol met inspiratie, maar heb je net even dat zetje nodig om jouw socials naar een hoger niveau te brengen? Wij helpen schoonheidssalons bij hun social media zoals Facebook en instragram.

Geregeld posten vergroot je bereik op Facebook en instagram

Het niet of weinig posten van relevante berichten zal jouw bereik op social media aanzienlijk verminderen. Hoe minder je post, hoe minder jouw berichten worden vertoond in het nieuwsoverzicht van je volgers. Je komt in een vicieuze cirkel terecht, waarbij je het gevoel hebt dat je berichten toch niet worden getoond en jij vervolgens minder gaat posten.

Daarom is het belangrijk om minimaal twee keer per week een informatief, leuk of commercieel bericht te posten.

Wat voor soort bericht is goed om te plaatsen?

Het zal voor je volgers interessanter zijn om jouw Facebookpagina en instagram account te blijven volgen, als je berichten divers zijn. De ene keer post je een tip, de andere keer een actualiteit of een aanbieding. Voorbeelden van berichten zijn:

  • Beauty tips.
  • Actualiteit betreffende je salon.
  • Actualiteiten in de branche of algemeen.
  • Inspelen op feestdagen.
  • Aanbiedingen en acties.

Maar dan nog, waar haal je de tijd en inspiratie vandaan?

Vind jij het lastig om de tijd en inspiratie te vinden voor jouw social media berichten, maar wil je wel dat dit goed gedaan wordt? Laat het doen door Jouwsalononline.nl. Met een ruime ervaring in de schoonheidsbranche weten wij welke berichten goed werken.

Social media voor jouw schoonheidssalon uitbesteden

Per maand betaal je € 99,95. Hiervoor ontvang je een totale ontzorging wat social media betreft. Wij schrijven acht effectieve social media berichten, plus mooie afbeeldingen. Er worden twee berichten per week gepost.

Wens je meer berichten? Dan is dit natuurlijk mogelijk. 

Wat jij mag doen?

Jij hoeft eigenlijk helemaal niets meer te doen, behalve aan het begin van iedere maand de berichten na te kijken die wij voor je hebben gemaakt en eventueel de onderwerpen aan te geven. Wij adviseren wel om zoveel mogelijk eigen beeldmateriaal te gebruiken, zoals zelfgemaakte video's en foto's. Deze bewerken wij desgewenst, zodat alle berichten precies de identiteit van jouw salon krijgen.

Ervaringen
Deze salons gingen je voor.
Meer recensies lezen? Bezoek de Facebook pagina van Jouwsalononline.nl

Tarief:

 € 99,95

Op Tijd & Correct

Marketing voor schoonheidssalons

Maandelijks opzegbaar & vaste prijzen

Neem contact op voor het uitbesteden van jouw social media en heb nergens meer omkijken naar!