content image
This phantom sticky

 

 

 

Facebook berichten

 

 

 

Misschien herken je het wel; je hebt een Facebookpagina voor je schoonheidssalon en je gebruikt Facebook om in contact te komen en blijven met jouw doelgroep. Het posten van nieuwe berichten is echter erg tijdrovend en lastig. Waar vind je deze week weer de inspiratie, inhoud en afbeeldingen vandaan? Dus post je maar niet, of met grote tussenpozen.

Geregeld posten vergroot je bereik op Facebook

Het niet of weinig posten van relevante berichten zal jouw bereik op Facebook aanzienlijk verminderen. Hoe minder je post, hoe minder Facebook jouw berichten zal tonen aan je volgers. Je komt in een vicieuze cirkel terecht, waarbij je het gevoel hebt dat je berichten toch niet worden getoond, jij vervolgens minder gaat posten enzovoort.

Daarom is het belangrijk om minimaal twee keer per week een informatief en leuk bericht te posten.

Wat voor soort bericht is goed om te plaatsen?

Het zal voor je volgers interessanter zijn om jouw pagina te blijven volgen, als je berichten divers zijn. De ene keer post je een tip, de andere keer een actualiteit. Voorbeelden van berichten zijn:

  • Beauty tips
  • Actualiteit rond je salon
  • Actualiteiten in de branche of algemeen
  • Inspelen op feestdagen
  • Aanbiedingen en acties

Maar dan nog, waar haal je de tijd en inspiratie vandaan?

Vind jij het ook lastig om de tijd en inspiratie te vinden voor jouw social media berichten, maar wil je wel dat dit goed gedaan wordt? Laat het doen door Jouwsalononline.nl. Met een ruime ervaring in de schoonheidsbranche weet ik welke berichten goed werken en welke niet.

Maar... dat kost toch heel veel geld?

Welnee, het hoeft helemaal niet zoveel te kosten! Per maand betaal je slechts €75,-. Voor dit bedrag schrijf ik 8 originele en pakkende Facebookberichten, plus mooie afbeeldingen. De afbeeldingen die ik gebruik zijn rechtenvrij en passen perfect bij het bericht. Er worden twee berichten per week gepost en door de statistieken van Facebook weet ik op welke tijden jouw doelgroep online is. Hier pas ik de planning op aan.

Wat jij mag doen?

Jij hoeft helemaal niets meer te doen, behalve aan het begin van iedere maand de berichten na te kijken die ik voor je gemaakt heb. Je maakt mij redacteur van je pagina, zodat je zelfs de berichten niet op Facebook hoeft te plaatsen, dat doe ik.

Je kunt er ook voor kiezen om alleen de onderwerpen aan te geven, ik maak er dan een mooi Facebook bericht van.

Ervaringen
Deze salons gingen je voor.
Meer recensies lezen? Bezoek de Facebook pagina van Jouwsalononline.nl

Tarief:

 €75,-

content image

Op Tijd & Correct

content image

Speciaal voor schoonheidssalons

content image

Duidelijke & Vaste prijzen

Neem snel contact op voor het laten schrijven van jouw Facebook berichten!