Website teksten

 

 

 

 

Op Tijd & Correct

Speciaal voor schoonheidssalons

Duidelijke & Vaste prijzen

Website teksten voor jouw schoonheidssalon

Een website zonder goede teksten is minder effectief. De juiste teksten voor je website zullen ervoor zorgen dat je beter wordt gevonden in zoekmachines, dit wordt ook wel zoekmachine optimalisatie genoemd. Teksten inrichten naar woorden waarop de consument zoekt (zoals acne, pigmentvlekken, schoonheidsbehandeling) is hierbij zeer belangrijk. Om dit op de juiste manier te doen, is kennis van zoekmachine optimalisatie van belang. Je webteksten laten schrijven door een specialist is daarom zeer aan te raden.

Verleid de bezoeker

Goede teksten verleiden de bezoeker van je site om daadwerkelijk een afspraak met jou in te plannen.

Teksten in jouw taal

Teksten worden geschreven volgens de visie van jouw salon.

Betere online vindbaarheid

Jouwsalononline.nl heeft alle kennis in huis, zodat je webteksten zoekmachine geoptimaliseerd zijn.

 

Werkwijze voor het schrijven van webteksten

Kennismaking

De webteksten worden geschreven in de woorden van jouw salon. Jouw visie komt duidelijk naar voren. Om de webteksten op deze manier te kunnen schrijven, is het natuurlijk belangrijk om elkaar beter te leren kennen. Dit gebeurt via een korte vragenlijst via Skype of telefoon. Eenvoudig, maar doeltreffend!
 

Zoekwoordonderzoek

Met welke woorden wil jij online gevonden worden? Ben je bijvoorbeeld gespecialiseerd in huidverbetering? Dan is het belangrijk om de webteksten zo te schrijven, dat jouw salon hoog in de zoekresultaten van de zoekmachine komt wanneer de consument zoekt op ‘huidverbetering’.


Concept webteksten

Met de informatie uit het gesprek worden de teksten geschreven. Jij kijkt de teksten na, de eerste correctieronde is kosteloos. Binnen 2 weken ontvang jij de webteksten.

Tarief

Per pagina: € 99,95. Max 550 woorden.
 

De website teksten voor jouw schoonheidssalon professioneel laten schrijven?